Logga in
Användare: 
Lösenord: 
  

Glömt lösenordet?
Kalender
TS | Klubb
7 dagars Klubbmöten
Sponsrade länkar

Har du tips eller förslag på förbättringar på hemsidan? Klicka här!
Om Tangent SverigeHar du just lämnat Ladies Circle, eller är på väg att lämna? Vill du fortsätta den gemenskap och vänskap som du haft i LC? Vill fortsätta med ett nationellt och internationellt nätverkande? Då är Tangent rätt för dig!

 

Vi bygger vidare på LC:s motto ”Friendship and service” och vårt motto är ”Let friendship continue”.

”Vi” är medlemmar i Tangent som tidigare varit med i Ladies Circle och som vill fortsätta nätverka, bygga vänskap och bidra till välgörenhet på olika sätt. Du väljer själv på vilken nivå du vill lägga ditt engagemang.

Du kan antingen vara medlem i Tangent Sverige eller att gå med i någon av våra lokala klubbar. Sedan 2012 kan man även chartra egna, lokala klubbar så du får mer än gärna samla ihop några före detta eLCor och bilda en klubb.

Tangent har, precis som LC, en huvudstyrelse. Den väljs av våra medlemmar på riksmötet. Ett RM side by side med Ladies Circle, Round Table och Old Tablers.

Vi har även ett ”half year meeting” (HYM) under hösten där alla medlemmar bjuds in till ett nationellt halvårsmöte. HYM är en helg vi tillbringar side by side med Old Tablers och vi gläds att få välkomna gäster från Tangent och OT i andra länder.

Som medlem i Tangent har du givetvis en stående inbjudan till de aktiviteter vi arrangerar, det kommer ut ett nyhetsbrev regelbundet och du får inloggning till vår hemsida där du kan ta del av vårt nätverk samt vad som händer i organisationen. Vi har ett gott samarbete med våra syskonorganisationer (OT, LC & RT) vilket leder till gemensamma aktiviteter.

Varmt välkommen till Tangent Sverige!


 
Copyright © 2011-2019 Tangent SverigeVisad 4 168 gångerAnvändarvillkor och Sekretess