Login
User name: 
Password: 
  

Forgot your password?
Kalender
TS | Klubb
7 dagars Klubbmöten
Thursday - 2020-04-02
Restaurang Sthl...TS6
Sponsored links

Har du tips eller förslag på förbättringar på hemsidan? Klicka här!
  
Du som har varit med i LC och nu lämnat på grund av ålder eller 10-årsregeln är varmt välkommen till Tangent som medlem.

 

 

Du blir medlem i Tangent Sverige genom att:

1. Betala in 500 kronor på bankgiro 5657-8669 eller genom att swisha beloppet till 123 089 4931 (2:- i swishavgift tillkommer). Ange namn och ort vid betalningen.
Om du betalar in medlemsavgiften i anslutning till riksmötet är du välkommen att delta vid mötet som medlem och behåller ditt medlemskap hela kommande verksamhetsår.

2. Skicka ett mail med namn, adress, personnummer (6 siffror), telefonnummer, din aktuella mailadress + eventuellt klubbnummer till ro@tangentsverige.org och rk@tangentsverige.org så att vi kan registrera ditt medlemskap.

När vi fått in din medlemsavgift skickar vi dig ett välkomstbrev med information, inloggning till hemsidan och vår medlemspin.

Kom ihåg att regelbundet uppdatera dina kontaktuppgifter via medlemssidan så att du får våra medlemsbrev och annan information vi skickar ut.

Varmt välkommen!

PS. Du som redan är medlem i Tangent Sverige. Vi skickar ut medlemsfaktura via mail, du påminns även  i nyhetsbrevet och på vår Facebooksida när det är dags att lösa medlemskap för nytt verksamhetsår. Verksamhetsåret är 1juli-30juni. 

 
Copyright © 2011-2020 Tangent SverigeViewed 4 707 timesAnvändarvillkor och Sekretess